نرم افزار حسابداری یک نرم افزار کاربردی است که کلیه رویدادهای حسابداری را در قالب ماژول های تابعی ذخیره و پردازش می نماید. نرم افزارهای حسابداری، براساس مفاهیم حسابداری پیاده سازی می شوند و به حسابداران کمک فراوانی می کنند.
نرم افزار حسابداری با استفاده از ماژول های کاربردی مثل حساب های پرداختنی، حساب های دریافتنی، سند حسابداری، اسناد عمومی، حقوق و دستمزد و … رویدادهای حسابداری را ثبت و پردازش می کند.

مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری:


1. افزایش سرعت:

نرم افزار حسابداری کمک می کند پردازش حساب ها با سرعت بیشتری نسبت به پردازش دستی انجام شود.

2. افزایش دقت:

با کاهش یا حذف خطاهای انسانی دقت در امور مالی افزایش می یابد.

3. کاهش در هزینه ها:

افزایش سرعت و دقت باعث می شود هزینه های کلی حسابداری کاهش پیدا کند. با استفاده از نرم افزار حسابداری می‌توان کار بیشتری را در زمان کمتر و با افراد کمتری انجام داد که موجب کاهش هزینه های اداری حسابداری می شود.

4. امکان ارائه گزارش های مالی متنوع:

نرم افزار حسابداری اطلاعات مالی دقیقی را در اختیار می گذارد که کاربران را قادر می‌سازد گزارش های مالی متنوعی تهیه کنند.

نرم افزار حسابداری هوشمند نوین:

نرم افزار حسابداری هوشمند نوین در سه نسخه هوشمند نوین 4، هوشمند نوین 5 و هوشمند نوین پلاس به بازار عرضه شده است که هر کدام برای فعالیت های متفاوتی طراحی شده است.
نرم افزار حسابداری نوین 4 مناسب برای مجموعه های کوچک می باشد که اسناد کمتری را در روز ثبت می کنند و حتی مدیران هم می توانند بدون نیاز به حسابدار کنترل مالی حساب ها و اسناد را انجام دهند.
نرم افزار حسابداری هوشمند نوین 5 برای کسب و کارهای ترجیحا متوسط و بزرگ طراحی شده و یک سطح بالاتر از نوین 4 است اما با این حال پیچیدگی خاصی ندارد.
نوین پلاس برنامه ای پیشرفته است که دارای ساختار و فرآیند می باشد با قابلیت های پیشرفته و تخصصی ویژه فرآیندهای هر مجموعه، که به طور دلخواه و با توجه به نیاز آن مجموعه روند ثبت اسناد تعریف می شود .

پکیج های مختلف نرم افزار هوشمند نوین

نرم افزار حسابداری هوشمند نوین با فضاهای تصویری مختلفی ارائه شده است. در نرم افزار حسابداری هوشمند نوین ماژول های ذیل وجود دارد. پکیج نرم افزار حسابداری هوشمند نوین برای همه اصناف موجود است و بسته به مجموعه ای که از آن استفاده می کند، ماژول های مختلف نرم افزار به مشتری ارائه می شود. در بخش حسابداری، نرم افزار حسابداری هوشمند نوین با در نظر گرفتن نیاز مدیران مالی و اصول حسابداری، طوری طراحی شده است که میتواند نیازهای متعدد یک سیستم حسابداری را به بهترین نحو پاسخگو باشد.
در این ماژول لیست حساب ها، ارزها، هزینه ها و درآمدها، اعتبارات اسنادی، سند حسابداری، سند افتاحیه و اختتامیه، سند حقوق و دستمزد، اسناد import، امور پیمانکاری و … جای گرفته است.
در سیستم حسابداری دوره های مالی در نظر گرفته شده که با شروع هر دوره، شرکت در سند افتتاحیه، ارزش مالی همه حساب ها را ثبت می کند که در آن بخش بدهکار و بستانکار می بایست مساوی باشد. در پایان هرسال مالی نیزهمه گردش های مالی به دارایی گزارش داده می شود.
سند حسابداری یکی از مهم ترین بخش های آیتم حسابداری در نرم‌افزار هوشمند نوین است. در سند حسابداری، یک حسابدار همه رویدادهای مالی را به شکل بدهکار و بستانکار ثبت می کند.

سند حقوق و دستمزد یکی دیگر از قابلیت های هوشمند نوین است که آن را در بین رقبا متمایز کرده است.
بخش VAT که گزارشات فصلی و سالانه به این بخش مربوط می شوند. هر سند خرید و فروشی که در یک مجموعه ثبت می‌شود باید 9 درصد ارزش افزوده در آن اعمال شود. این 9 درصد همان مالیات برا ارزش افزوده است که در همه اسناد خرید و فروش ثبت می شود.
بخش اسناد Import زمانی استفاده می شود که یک مجموعه می ‌خواهد نرم افزار خود را تغییر دهد. اگر حسابدار بخواهد اطلاعات قبلی را در برنامه جدید ثبت کند بسیار زمانبر خواهد بود. با اسناد import می‌‌توان از اطلاعات قبلی خروجی گرفت و وارد برنامه جدید کرد. به این ترتیب دیگر نیازی به ثبت اطلاعات به صورت مجدد نخواهد بود.
لیست اسناد نیز بخش دیگری در ماژول حسابداری است که همه اسناد حسابداری را به صورت لیست شده با جزئیات کامل میتوان در آن مشاهده کرد. در لیست اسناد می توانیم سند مورد نظر را جست و جو کنیم و یا حتی اگر نیاز به اصلاح دارد وارد سند شده و آن را تصحیح نماییم.
نرم فزار هوشمند نوین قابلیتی به نام فایل ضمیمه دارد که در آن میتوان مدارکی که به یک سند حسابداری مربوط میشود اسکن کرده و به سند حسابداری پیوست کنیم.

علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به وبسایت نرم افزار حسابداری چیست هوشمند نوین به آدرس www.hnovin.com مراجعه کنند.